Szemöldök sminktetoválás

 

Tipp: Napjaink legújabb technikáját, a szálazott szemöldök sminktetoválást ajánljuk Neked! A profi gyakorlatot igénylő technika egyetlen célja, hogy természetes és elegáns megjelenést érjünk el, melyet alkalmakon is büszkén viselhetsz! Szépségszalonunk úttörő a szálazott szemöldök sminktetoválás területén, s mint a technika egyik magyarországi meghonosítója, bátran ajánljuk Neked is!

Leírás: Szakíts a satírozott, s ez által művi benyomást keltő szemöldök sminktetoválással! Ha természetes és finom hatást szeretnél, válaszd a szálazott technikát! Az arc karakteréhez illő forma megtervezését és a megfelelő szín kiválasztását követőn finom szálakat sminktetoválunk. Az eredetihez hasonló szemöldök szálak precíz meghúzásával tökéletesen megadjuk a formát és a volument.

Szálazott technikás szemöldök tetoválás
  Megnevezés Idő Ár (Ft)
  Szálazott szemöldök készítés 150' 34 000 - 58 000.-

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Szemhéj sminktetoválás

 

Tipp: Személyiséghez illő forma és volumen, mely minden esetben egyedi! Lehet egyedi egy szemhéj sminktetoválás? Naná! Csakis egyedi lehet, mely minden esetben aprólékos előrajzolást, azaz tervezést jelent szépségszalonunkban! A szem arcunk egyik leghangsúlyosabb része, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden millimétert aprólékosan kidolgozunk úgy, ahogy az adott karakterhez a legelőnyösebb!

Leírás: Ha szeretnéd kiemelni, ha szeretnéd ragyogóvá tenni, ha csak időt szeretnél spórolni minden reggel! A szemhéj sminktetoválás méltán közkedvelt, hiszen amellett, hogy rengeteg időt spórol, megszépíti szemeidet.

Személyiséghez illő szemhéj tetoválás
  Megnevezés Idő Ár (Ft)
  Felső szemhéj szempillasűrítés - normál 150' 34 000 - 58 000.-
  Felső szemhéj szempillasűrítés - vastag 150' 39 000 - 69 000.-
  Alsó szemhéj - a legfinomabb, természetes vonal 45' 15 000 - 26 000.-

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Ajak sminktetoválás

 

Tipp: Specialitásunk a kontúr nélküli szájtetoválás. Ha csábító, mégis finom ajkakat szeretnél! Ha ajkaidat túl vékonynak, színtelennek találod! Ha ajkaid baleseti sérülést szenvedtek, esetleg ajakhasadékkal születtél! A sminktetoválás ezen formájával megvalósítható az, melyre mindig is vágytál! Nőies, mégis elegáns megjelenés.

Leírás: Soha többé szájkontúr! A 90’-es évek szájkontúr dömpingje után az szájtetoválás vált népszerűvé, melynek magyarországi elterjesztésében Kalcsu Kati vezető szerepet vállalt! A forma megtervezése után nem csak a szájkontúrt sminktetováljuk, hanem befelé haladva az ajkakat is besatírozzuk (befelé halványodva = fél satírozás; egyenletesen = teljes satírozás). Az ajkak így szabályos, gyönyörű (akár teltebb) formát kapnak. A kontúr nélküli ajak sminktetoválás tökéletes sminkalap, mely minden percben, reggel és este ápolt hatást kölcsönöz. A férfi nem látja a sminktetoválást, csak szép női ajkakat!

Ajakkontúr, ajakformáló sminktetoválás
  Megnevezés Idő Ár (Ft)
  Ajak kontúr (satírozás nélkül) 150' 32 000 - 55 000.-
  Ajaksatírozás – fél satírozással 180' 59 000 - 99 000.-
  Ajaksatírozás - teljes satírozással 210' 79 000 - 139 000.-
  Szájfény tetoválás – liplight 60' 16 000 - 28 000.-

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Fedőszín pigmentálás – Camouflage technika

Tipp: Ha rosszul választottál, és valaki elrontotta sminktetoválásodat, Kalcsu Kati a megoldás! Plasztikai sebészekkel és bőrgyógyászokkal együttműködve az ország egyik legtapasztaltabb szakértői csapatával várunk, hogy megoldást nyújtsunk problémádra. Az enyhe formai és színbeli hibákat éppúgy, mint a legkomolyabb problémákat is, biztos kézzel és 17 éves tapasztalattal orvosoljuk! Elrontott sminktetoválás esetén kérj konzultációt és fordulj hozzánk bizalommal!

  Megnevezés Idő Ár (Ft)
  Fedőszín pigmentálás alkalmanként 60' 14 000 - 24 000.-

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>Sminktetoválás Garanciával
Esztétikai garancia
Festékmegtartási garancia
Díjmentes kontroll
Részletek itt>>


Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: (30) 743-3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on