Szemöldök sminktetoválás

 

Tipp: Napjaink legújabb technikáját, a szálazott szemöldök sminktetoválást ajánljuk Neked! A profi gyakorlatot igénylő technika egyetlen célja, hogy természetes és elegáns megjelenést érjünk el, melyet alkalmakon is büszkén viselhetsz! Szépségszalonunk úttörő a szálazott szemöldök sminktetoválás területén, s mint a technika egyik magyarországi meghonosítója, bátran ajánljuk Neked is!

Leírás: Szakíts a satírozott, s ez által művi benyomást keltő szemöldök sminktetoválással! Ha természetes és finom hatást szeretnél, válaszd a szálazott technikát! Az arc karakteréhez illő forma megtervezését és a megfelelő szín kiválasztását követőn finom szálakat sminktetoválunk. Az eredetihez hasonló szemöldök szálak precíz meghúzásával tökéletesen megadjuk a formát és a volument.

Szálazott technikás szemöldök tetoválás
 
 
Profi sminktetoválóink
Kalcsu Kati
  Szálazott szemöldök készítés 59 000 Ft 83 000 Ft

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Szemhéj sminktetoválás

 

Tipp: Személyiséghez illő forma és volumen, mely minden esetben egyedi! Lehet egyedi egy szemhéj sminktetoválás? Naná! Csakis egyedi lehet, mely minden esetben aprólékos előrajzolást, azaz tervezést jelent szépségszalonunkban! A szem arcunk egyik leghangsúlyosabb része, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden millimétert aprólékosan kidolgozunk úgy, ahogy az adott karakterhez a legelőnyösebb!

Leírás: Ha szeretnéd kiemelni, ha szeretnéd ragyogóvá tenni, ha csak időt szeretnél spórolni minden reggel! A szemhéj sminktetoválás méltán közkedvelt, hiszen amellett, hogy rengeteg időt spórol, megszépíti szemeidet.

Személyiséghez illő szemhéj tetoválás
    Profi sminktetoválóink Kalcsu Kati
  Felső szemhéj szempillasűrítés - normál 55 000 Ft 75 000 Ft
  Felső szemhéj szempillasűrítés - vastag 65 000 Ft 89 000 Ft
  Alsó szemhéj - finom, természetes vonal 29 000 Ft
35 000 Ft

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Ajak sminktetoválás

 

Tipp: Specialitásunk a kontúr nélküli szájtetoválás. Ha csábító, mégis finom ajkakat szeretnél! Ha ajkaidat túl vékonynak, színtelennek találod! Ha ajkaid baleseti sérülést szenvedtek, esetleg ajakhasadékkal születtél! A sminktetoválás ezen formájával megvalósítható az, melyre mindig is vágytál! Nőies, mégis elegáns megjelenés.

Leírás: Soha többé szájkontúr! A 90’-es évek szájkontúr dömpingje után az szájtetoválás vált népszerűvé, melynek magyarországi elterjesztésében Kalcsu Kati vezető szerepet vállalt! A forma megtervezése után nem csak a szájkontúrt sminktetováljuk, hanem befelé haladva az ajkakat is besatírozzuk (befelé halványodva = fél satírozás; egyenletesen = teljes satírozás). Az ajkak így szabályos, gyönyörű (akár teltebb) formát kapnak. A kontúr nélküli ajak sminktetoválás tökéletes sminkalap, mely minden percben, reggel és este ápolt hatást kölcsönöz. A férfi nem látja a sminktetoválást, csak szép női ajkakat!

Ajakkontúr, ajakformáló sminktetoválás
    Profi sminktetoválóink Kalcsu Kati
  Ajak kontúr (satírozás nélkül) 50 000 Ft 62 000 Ft
  Ajaksatírozás – fél satírozással 95 000 Ft 119 000 Ft
  Ajaksatírozás - teljes satírozással 119 000 Ft 159 000 Ft
  Szájfény tetoválás – liplight 26 000 Ft 33 000 Ft

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Fedőszín pigmentálás – Camouflage technika

Tipp: Ha rosszul választottál, és valaki elrontotta sminktetoválásodat, Kalcsu Kati a megoldás! Plasztikai sebészekkel és bőrgyógyászokkal együttműködve az ország egyik legtapasztaltabb szakértői csapatával várunk, hogy megoldást nyújtsunk problémádra. Az enyhe formai és színbeli hibákat éppúgy, mint a legkomolyabb problémákat is, biztos kézzel és 17 éves tapasztalattal orvosoljuk! Elrontott sminktetoválás esetén kérj konzultációt és fordulj hozzánk bizalommal!

    Profi sminktetoválóink Kalcsu Kati
  Fedőszín pigmentálás alkalmanként 23 000 Ft 29 000 Ft

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>Sminktetoválás Garanciával
Esztétikai garancia
Festékmegtartási garancia
Díjmentes kontroll
Részletek itt>>


Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: (30) 743-3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on