Bőrfiatalító Kúra 50+

Ebben a korban az öregedési folyamat egyre gyorsul, a felépítő folyamatok lassulnak és leállnak. A bőrben oxigénhiány lép fel, a kollagén és elasztin rostok megmerevednek, megjelennek az öregségi foltok, pigment rendellenességek. Hajszálértágulatok jelenhetnek meg és rugalmatlanná válik a bőr. Ránctalanítás, face-lifting és konkrét bőrproblémák (öregségi foltok, hajszálértágulat stb.) állnak a középpontban.

Felmerülő probléma:

A kozmetikában elérhető leghatékonyabb bőrmegújító és ránctalanító kúrát szeretnéd. Eddig is odafigyeltél bizonyos szinten a bőrápolásra, de most egyértelműen látható, pozitív változásokat akarsz látni, beleértve a bőrfeszesítést, a bőrmegújítást és a ránctalanítást.

Javaslat: Orvos-kozmetológiai Kúra

  Cél: Ránctalanítás, bőrmegújítás és Face-Lifting
  Leírás:

Az orvoskozmetológiai kúra teljes körű megoldást nyújt az igénybe vett bőr számára. Bőrcsiszolással egybekötött intenzív hatóanyag bevitel. A bőrcsiszolással a bőrt olyan állapotba hozzuk aminek köszönhetően hatóanyag felvétele jelentősen megnő, ezáltal kiváló eredményeket tudunk elérni. Az IPL kezeléssel növeljük a bőr kollagéntermelését, így azáltal feszesebb lesz. Mindezek után különböző speciálisan kialakítható kezelés következik.

A Doctor Babor termékcsalád hosszú évek kutatásai során kifejlesztett megoldás a speciális szépségápolási problémákra. A kezeléskúra tartalmazza a HSR Delux luxus kezelést is, amely új nagy hatású hatóanyagokat a HSR Telavitin a HSR Integral komplex és a szépségkatalizátorként ismert Black Pearl kivonat tökéletes szintézisének összességét foglalja magába, átfogan hatnak a bőröregedés jelensége ellen. Ezzel az összeállítással lerántottuk a leplet az örök fiatalság titkáról és az Ön lába elé tesszük.

  Kezelések száma: 5 alkalommal 15 kezelés (10 hét) + 2db otthoni ápoló termék
  Fizetendő összesen: 310.000 Ft
  + Ajándék 89.000 Ft értékben 4 db ápoló termék

Telefonos bejelentkezés Budapest: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Szájceruzával>>


Sminktetoválás útmutató

Tudd meg mitől lesz szép a sminktetoválásod! Töltsd le INGYENES tanulmányunkat!

Tovább a letöltésre >>

Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on