Kutatási eredmények: Bőrfiatalítás 30+

Egy új biotechnológiai eljárás felhasználásával lehetővé vált növényi őssejtek felhasználása az emberi őssejtek védelmének érdekében, így ennek a korosztálynak szóló kezeléseinknél felhasználjuk az egyedülálló BABOR NANOCELL termékeit is, melyekkel növényi őssejteket juttatunk el a bőrsejtekhez.

 

A környezeti behatások, mint méreganyagok, szmog, vegyi anyagok, ózon és az erős napsugárzás, a bőrben negatív élettani folyamatokat indítanak el, melyek károsítják az őssejteket, míg végül azok teljesen elpusztulnak. Egy nagyon ritka almafajta (Uttwiler Spätlauber) őssejtjeinek felhasználásával a bőrsejtek megvédhetők a káros élettani folyamatoktól. A növényi őssejteknek köszönhetően így a bőr fiatalos, életerős marad, valamint hosszan tartóan képes a megújulásra!

Kutatások bizonyítják, hogy a bőröregedés externális hatásainak több mint 80%-át a káros UV sugárzás adja. Az UV-A sugarak mélyen behatolnak az epidermiszbe és ott visszafordíthatatlan károkat okoznak, károsítják a bőr őssejtjeit és a sejtek DNS-ét.

borfiatalitas30_1.jpg

borfiatalitas30_2.jpg

A NANOCELL-ben használt Uttwiler Spätlauber alma őssejtjeivel az UV-sugárzás okozta károsodás a tizedére csökkenthető, így a bőröregedés legnagyobb rizikófaktora jelentősen mérséklődik.


Kutatási eredmények: Bőrfiatalítás 40+

 

Ennek a korosztálynak szóló kezeléseinknél egy ultramodern hatóanyag kombinációt (HSR® Telovitin, Lifting Integral Complex és Fekete Gyöngy kivonat) és Foto-Rejuvenációt is alkalmazunk.

Az aktív összetevők kombinációja jelentősen lassítja a bőröregedés folyamatát, ugyanakkor az öregedés meglévő jelei, mint ráncok, rugalmasságvesztés, öregségi foltok és bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek. A bőr láthatóan kisimul és rugalmasabbá válik.

borfiatalitas40_1.jpg
 

Hatékonysági teszt:
HSR® Lifting Extra Firming Cream

- Bőrápolási hatásosság 4 hét használat után
- Résztvevők: 25 nő 40+ korosztályból
- Alkalmazás: 2 x egy nap 4 héten át

Eredmény: %-ban kifejezve

borfiatalitas40_2.jpg

Kutatási eredmények: Bőrfiatalítás 50+

A bonni székhelyű DermaConsult intézet által végzett független tesztek során az általunk kínált sorozat kiemelkedő eredményeket ért el a következő területeken: bőrregeneráció, bőrrugalmasság, sejtregenerálódás, gyors sebgyógyulás, bőr védekezőképességének regenerálása, bőrnyugtatás. Ennek a korosztálynak szóló kezeléseinknél orvos-kozmetológiai sorozatra, rádiófrekvenciás kezelésre és mezorollerre alapozott kúrát kínálunk.

Hatékonysági teszt: BIOGEN CELLULAR Ultimate Repair Cream
- Intézet: Derma Consult, Bonn
- Időtartam: 10 nap
- Mért tényezők: A bőr védekezőképességének regenerálása a bőr kontrollált károsodása után, TEWL (g/m2h) módszerrel mérve (TEWL = transzepidermális vízveszteség, ami azt méri, hogy a bőr mennyi vizet bocsát ki a környezetébe)
- 10 női tesztalanyon tesztelve

  borfiatalitas50_1.jpg

1. kiindulási állapot
2. két órával a károsodás után
3. három nappal utána
4. hat nappal utána
5. kilenc nappal utána
zöld: Biogen Cellular Ultimate Repair Cream
szürke: kezeletlen bőr

Eredmény: A BIOGEN CELLULAR Ultimate Repair Cream rendszeres használata már 3 nap után a TEWL egyértelmű csökkenéséhez vezetett.


Sminktetoválás útmutató

Tudd meg mitől lesz szép a sminktetoválásod! Töltsd le INGYENES tanulmányunkat!

Tovább a letöltésre >>

Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on