Mezoterápia

Tűs Mezoterápia kezelés MesoFill-R mesopennel


  Cél: Maximális hatóanyag bejuttatással maximális eredmény!
    Anti-age kezelés
  Leírás:

Mezoterápiás kezelés MesoFill-R készülékkel:
Érzéstelenítő krém felvitele után, a MesoFill-R készülék kezelőfején lévő tűmodul segítségével megnyitjuk a bőr csatornáit, majd specifikus hatóanyagkoktélokat juttatunk a bőrbe. Az eljárás lényege hogy a bőrbe finoman behatoló tűszúrásokkal megszámlálhatatlan mikro sérülést okozzzunk. A láthatatlan "sebek" gyógyulása során aktiválódik a bőr alatti kötőszöveti réteg megújulása. Látványos eredmény várható 2-3 hónap alatt. A bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A heges bőr kezelésére kiválóan alkalmas, átütő eredményekre képes.

  Kezelés ára: 19.500 Ft/alkalom


Tű nélküli Mezoterápia kezelés 

  Cél: Maximális eredmények elérése, maximális hatóanyag bejuttatással a bőr igényéhez igazítva!
    Anti-age kezelés
  Leírás:

A mezoterápia jelenleg a leghatásosabb a hatóanyagok bejuttatására . Egyedül ezzel a módszerrel érhetjük el hogy a hatóanyagokat a bőr védő rétege alá ( barrier-réteg) juttassuk, lehetővé téve azok sejtszintű felszívódását valamint a leglátványosabb eredmény elérését.

Ez egy speciális elektromágneses hullámokat kibocsájtó készülékkel történik, melynek hatására úgynevezett aquaporin csatornák nyílnak a bőrben melyek lehetővé teszik az orvosi tisztaságú hatóanyagok sejtszintű felszívódását. Segítségével 600 %-kal több hatóanyag kerül a szarurétegbe, 1200 %-kal több a hámrétegbe , 4000 %.-kal több a kötőszövetbe. Hagyományos kozmetikai kezelésekkel (iontoforézis,ultrahang) ez nem lehetséges. 

  Kezelés ára: 19.500 Ft/alkalom
Sminktetoválás útmutató

Tudd meg mitől lesz szép a sminktetoválásod! Töltsd le INGYENES tanulmányunkat!

Tovább a letöltésre >>

Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on