Orvosi sminktetoválás - elvégezhető beavatkozások
A legtöbb páciens nem is gondolja, hogy van megoldás esztétikai problémájára!

Egy baleset vagy egy műtét során az orvosok megteszik, amit lehet, megmentik az ember életét. Ennek azonban maradhatnak nyomai. Ez már szépségprobléma, ennek megoldásával foglalkozik az orvosi sminktetoválás.

Van megoldás!

Mellplasztika esetén

A vágások mentén keletkezett nyomokat szinte teljesen láthatatlanná lehet tenni. Akár szépészeti, akár életmentő mellplasztikáról beszélünk, esetenként hegek maradnak a műtét után. Mind a hegeket, mind a mellbimbóudvar környéki vágásokat el tudjuk takarni. Szükség esetén a mellbimbóudvar mérete kisebbíthető vagy nagyítható. Hiány esetén a mellbimbóudvar akár újra kialakítható.

Telefonos bejelentkezés, konzultációs időpontkérés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Hegek elfedésére

Egy csúnya baleset vagy vágás okozta heg az önbizalmunkon is csorbát ejt. A lábszáron, arcon vagy dekoltázson lévő hegek különösen zavarják a pácienst. A bőr meghatározott rétegébe juttatott orvosi festékkel, megfelelő színválasztással bőrszínre tetováljuk a heget, így beleolvad környezetébe. A hegek az eljárással kiválóan elhalványíthatók, eltakarhatók.

Foltok pigmentálására

Több betegség is okozhat bőrelváltozásokat. Ebből az egyik a vitiligó, amely lényegében pigment hiányos, fehér foltos területeket hoz létre a bőrön. A környezet sokszor fertőző betegségnek hiszi ezt az állapotot, ami megnehezíti a páciens mindennapi életét. Amennyiben feltűnő helyen, akár arcon, szájzugban vannak a foltok, érdemes alapbőrszínre pigmentálni a területet, mellyel szinte láthatatlanná válik az elváltozás.

Telefonos bejelentkezés, konzultációs időpontkérés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Az ajakhasadékot is kezeljük

A hegeket, foltokat bőrszínűre pigmentáljuk, így alig lesznek láthatóak. Az ajkak vonalát újradefiniáljuk, szép szabályos formát adva nekik. Ha megfelelő színválasztással, precíz munkával szépen kiemeljük az újradefiniált ajkakat, elvonjuk a figyelmet a környező területről.

Kemoterápia előtt

A daganatos megbetegedések kezelése során a páciens részlegesen vagy teljesen elveszítheti szőrzetét. Ez különösen zavaró az arcon, ahol a haj, szemöldök és szempillák elvesztése drasztikusan megváltoztatja a megjelenést. A szemöldöktetoválást és szemhéjtetoválást a terápia megkezdése előtt érdemes elvégezni, mert az első-második kemoterápiás alkalom után már nem ajánlott pigmentálni.

Hajpótlásra is alkalmas

Természetesen egyetlen sminktetoválástól sem fog kinőni a haj, de nem is ez a szerepe a módszernek. A fejbőr pigmentálása nem pótolja az elvesztett hajhagymákat, viszont megoldható, hogy a fejbőr világos színe ne üssön át a ritka hajkoronán.

Az orvosi sminktetoválás további alkalmazási területeiről érdeklődj üzletvezetőnknél! A személyes konzultáció minden esetben javasolt! Kérj konzultációt és fordulj hozzánk bizalommal!

Telefonos bejelentkezés, konzultációs időpontkérés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Az eljáráshoz használt Long-Time-Liner® orvosi sminktetováló gép és festéksorozat megfelel az 1998-as ISO 9001/46001 EG-irányelvek 93/42/EWG orvosi termékekről szóló törvényi előírásainak, s mint orvosi eszközök, CE0123 jelzéssel ellátottak.


Sminktetoválás útmutató

Tudd meg mitől lesz szép a sminktetoválásod! Töltsd le INGYENES tanulmányunkat!

Tovább a letöltésre >>

Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on