Kalcsu Kati Sminktetoválás Dupla Garanciával!
Esztétikai és festékmegtartási garancia csak a Kalcsu Kati Szépségszalonban

A sminktetoválás hosszú éveken át látható marad, így kiemelten fontos, hogy Kalcsu Kati sminktetoválás dupla garanciávalszámodra a lehető legtökéletesebb megoldás szülessen. A Kalcsu Kati Szépségszalonban garantáljuk, hogy elkészült sminktetoválásod ugyanúgy néz majd ki, mint az előrajzolt terv, valamint biztos lehetsz abban, hogy a festék bent marad a bőrödben a tetoválás után.
Ne tedd kockára szépségedet! Viselj gyönyörű sminket gondtalanul, minden nap!

(1) Esztétikai Garancia

A sminktetoválás leggyakoribb hibája a megbeszélthez képest eltérő forma vagy színárnyalat. Ezek okai lehetnek a szakértelem hiánya, a nem megfelelő technológia és festék használata. Különösen feltűnő, ha a szemöldök tetoválás formáját rontják el, vagy ha a régi, satírozós technikával készítik, ami miatt természetellenes hatású lesz.

Esztétikai garanciánkkal biztosra mehetsz! Mi esetenként akár 60 percet is eltöltünk azzal, hogy megtervezzük a karakteredhez és stílusodhoz legmegfelelőbb formát és színt. Legyen szó a szemöldöködről, szemhéjadról vagy ajkaidról, mindent részletesen megtervezünk, hogy előre láthasd az eredményt. Maga a sminktetoválás csak akkor kezdődik, ha tökéletesen elégedett vagy a megtervezett sminkkel.

Garantáljuk: sminktetoválásod pontosan olyan lesz, mint amit a tervezéskor jóváhagytál!

Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

(2) Festékmegtartási Garancia

Ha olvastál sminktetoválásról szóló fórumokat, vagy végigizgultad ismerősöd kálváriáját, akkor már tudhatod: a rossz minőségű sminktetoválásnál gyakran előfordul, hogy a tetoválás után nem marad meg a festék a bőrben. Nálunk ez nem fordul elő. A festékmegtartási garancia alapja 17 éves sminktetováló szakértelmünk és az általunk használt prémium technológia.

A Long-Time-Liner® sminktetováló festékeit használjuk, melyek a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelnek. Nem tartalmaznak tartósítószereket és nehézfémeket, allergológiailag teszteltek.A Long-Time-Liner legújabb sminktetováló gépeit használjuk, a gépeket rendszeresen Németországban szervizeltetjük.

Garantáljuk: a festék bent marad a bőrben a sminktetoválás után.

Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Ki garantálja, hogy a lehető legjobb sminktetoválást kapod nálunk?

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon.
1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. 2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont, amely élen jár a hazai sminktetoválók képzésében valamint a legújabb sminktetováló trendek és technikák kifejlesztésében.

Nevünkhöz fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése.

Sminktetoválás Árak >>

Mit tegyél, ha régi típusú szemöldök tetoválásod van?

Ne aggódj! Régi típusú sminktetoválásod felújítható úgy, hogy megfeleljen a legújabb trendnek. Először bőrszínnel lefedjük régi sminktetoválásodat vagy annak egyes részeit, majd az új technikával elkészítjük a mai trendnek megfelelő új sminktetoválást. Így régi, satírozott szemöldöködből új, szálazott szemöldök tetoválást tudunk készíteni.

A régi, satírozós technika természetellenes, erőteljes hatást eredményez, mely mára kiment a divatból. A nálunk alkalmazott szálazott technikás szemöldök tetoválás viszont teljesen élethű, finoman kidolgozott, amit az arcformához illően gondosan megtervezünk a sminktetoválás megkezdése előtt.

Mit jelent a kontroll?

A kontroll alkalmával lehetőséged nyílik a néhány hete hordott új sminktetoválásod finomítására. Ha elsőre bátortalan voltál a színválasztásnál, vagy picit többet módosítanál szemöldököd formáján, akkor a tetoválás utáni második héttől, de legkésőbb 3 hónapon belül nálunk a kontroll keretében INGYEN megteheted!

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Mit tegyél, ha elrontották sminktetoválásodat?

Jelentkezz szalonunkban egy konzultációra, ahol javaslatot teszünk a megoldásra. Az évek során kiváló kapcsolatot alakítottunk ki neves bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel és lézer specialistákkal. A megoldás számodra is létezik. Mi megtaláljuk Neked!

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Ingyenes kntroll szemöldök tetoválás után Száltechnikás szemöldök tetoválás finom kidolgozottsággal
Szálazott szemöldök tetoválás - előtte / utána: Kalcsu Kati SzépségszalonEgyénileg megtervezett minden szemöldök tetoválás Szemhéj tetoválás minőségi, prémium festékekkel Elrontott sminktetoválások korrekciója

 


Sminktetoválás árak és leírások

Miért a szálazott szemöldök tetoválás a legjobb választás? Száj-, szem- és szemöldök tetoválás árak, leírással.

Részletek itt>>

Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on