Tudásközpont

Az évek során a szépségszalon fő profiljává vált a sminktetoválás, ahol Kalcsu Kati (vezető tréner) és képzett kozmetikus csapata (trénerek és kozmetikusok) a legújabb technikák alkalmazásával és az aktuális trendek figyelembe vételével készítik el a vendég vonásaihoz és személyiségéhez leginkább illő sminktetoválást.

A szépségszalon vendégei igényeinek kiszolgálásán túl sminktetováló tudásközpontként működik, kiemelkedő szerepet játszva a legújabb technikák kifejlesztésében és közvetítésében, a magyar kozmetikusok alap– és emelt szintű sminktetováló képzésében.

Kalcsu Kati 1996-ban ismerkedett meg az akkor külföldön is újdonságnak számító területtel egy németországi szakmai kiállításon. Felismerve az eljárásban rejlő lehetőségeket, cége, a Paloma Kft. 1997-ben kizárólagos magyarországi kereskedelmi jogot kapott az Európában vezető Long–Time-Liner® sminktetováló metódust kifejlesztő vállalattól.

A Németországban elvégzett tréningeket követően Kalcsu Kati az elsők között kezdett foglalkozni a szakterülettel hazánkban, s ezzel a magyarországi sminktetoválás egyik megalapozójává vált. Kalcsu Kati a Long–Time-Liner® metódus kizárólagos magyarországi forgalmazója és vezető trénere.

A több ezer elégedett vendég és a magyar kozmetikusok képzésében vállalt meghatározó szerep által Kalcsu Kati mára az egyik legismertebb és legkeresettebb profi sminktetoválóvá vált, az általa képviselt Long–Time-Liner® metódus pedig a vendégek és kozmetikusok körében is egyet jelent a profi sminktetoválással.

Szakmai munkájának és a sminktetoválás népszerűsítésében játszott szerepének elismeréseként 2007-ben Waltraud J. Kuffner, a Long–Time-Liner® Gmbh. alapítója egyedülálló kitüntetésben részesítette.

Kalcsu Kati szakmai életben játszott szerepe kiemelkedő. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl Kati rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban. A sminktetoválás területét körüljáró cikkei mellett számos felkérést kap szakmai rendezvényeken való előadásokra és bemutatókra, továbbá rendszeres kiállító a legnagyobb szépségipari kiállításokon.


Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on