Kalcsu Kati videók

A tartós szemtetoválás legújabb formája a füstös szemhéj-tetoválás. Ezzel a tartós sminkkel mindennap kész sminkben ébredhetünk, de ha éppen nagyobb sminkre vágyunk, az alappal már nem kell bajlódni. - 2017. március 12.

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2015. szeptember 27.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a megújulásra létezik egy gyors, mégis időtálló megoldás, a sminktetoválás. Amit éppen azért, mert hosszú évekre szól, jól meg kell gondolni, és nagyon szépen, egyénre szabottan, az arcunk karakteréhez kell igazítani!

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2015. április 19.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás egészségesebb, mint a mindennapos sminkelés. A különböző termékekkel napi szinten juttatunk vegyszereket a bőrünkbe, de aki ezt szeretné elkerülni, az nyugodtan válassza a sminktetoválást.

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2014. november 9.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás tartósan megszépíti az arcot és megkönnyíti a mindennapokat, hiszen rengeteg sminkelési idő megspórolható vele.

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2014. május 4.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás ugyanúgy néz majd ki, mint az előrajzolt terv, valamint a festék biztosan a bőrben marad. Viselj gyönyörű sminket gondtalanul, minden nap!

Nézd végig a Viasat3 trendműsorával forgatott néhány perces videót, s tudj meg néhány nagyon fontos dolgot a sminktetoválásról! A videóban Kalcsu Kati elkészíti Garami Anett szépségkirálynő szálazott szemöldök tetoválását.

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>


Sminktetoválás útmutató

Tudd meg mitől lesz szép a sminktetoválásod! Töltsd le INGYENES tanulmányunkat!

Tovább a letöltésre >>

Bejelentkezés

Budapest, Váci u. 8. félem. 1.
Telefon: 06 30 743 3041
Térkép >>

Online Bejelentkezés
Ajándék Utóápolóval! >>

 

Kalcsu Kati Szépségszalon a Facebook-on